KOMPLETTE PROGRAMMER FOR GRUPPER 6-30 PERSONER.

Våre komplette programmet inneholder alt fra du lander i Kirkenes til du reiser igjen: lokal transport, aktiviteter og opplevelser, arktiske måltider og overnatting.

 

 

Arctic Adventure Resort har helårsdrift med både vinter og sommersessong. Vintersessongen starter 1 januar og varer ut april. Sommersessongen begynner 1 juni og går over i høstsessongen som slutter først 31 oktober. I løpet av disse månedene kan vi tilby det meste av opplevelser og aktiviteter som Kirkenes og Finnmark har å by på.

Arctic Adventure Resort drives etter resort-prinsippet. Med dette er alt inkludert i en og samme pakke. Fra du lander i Kirkenes vil vårt vertskape følge deg igjennom et program spekket av arktiske opplevelser, god mat og god søvn. Vi etterstreber å tilby programmer av høy kvalitet der aktivitet, mat, kultur og natur harmonerer med et personlig vertskap.

For de beste opplevelsene er vår erfaring at skreddersøm er en nødvendighet. Vi har derfor satt opp noen forslag til program både vinter og sommer. Meningen med disse programmene er at de kan brukes som et bilde på hva vi har å tilby. Så håper vi at dere tar kontakt slik at vi kan sette sammen et skreddersydd tilbud som vil passe deg og din gruppe på en best mulig måte.

Vinter.

Sommer .