INSENTIV OG TEAMBUILDING

Velkommen til komplette pakker i arktis!

Velkommen til bedriftsarrangement som setter inntrykk, kun 2 timers flytur fra Oslo! Arktiske opplevelser som knytter de ansatte tett sammen. Våre komplette insentiv og teambuildingspakker inneholder alt fra dere lander i Kirkenes til dere reiser igjen.

Arctic Adventure Resort er et profesjonelt opplevelsesselskap med egne båter, skutere, bekledning, transportmidler og faseliteter for overnatting, møter og bespisning. Anlegget vårt ligger 25 km øst for Kirkenes, og kun 5 km fra russergrensa. I tillegg har vi anlegg i villmarken med gammer og lavoer. Vår erfaring er at gruppene alltid setter pris på at de samles på et lukket anlegg, der de ikke forstyrres.

Våre aktiviteter har en unik bredde og sørger for den ultimate Finnmarksopplevelsen! Vi tar deg med både ut på fjorden, ut til det åpne Barentshavet, opp på fjellet og ut på vidda. Viktige elementer er Kongekrabbe safari, skuterturer, hundesledeturer, havrafting, bading i Barentshavet og mye mer.. Vi utfordrer både deg og bedriftens lagånd til havs, til lands og i høyden!

Med flere nasjonale og internasjonale kåringer, har vi tru på at vi kan gi ditt firma noe de vil huske. Se våre programmer for inspirasjon og ideer, og ta kontakt med oss for et skreddersydd program;

  • 1 dags pakke
  • 2 dagers pakke
  • 3 dagers pakke
  • 4 dagers pakke