HELSE OG VELÆRE; VIKTIGE ELEMENT FOR GOD YTELSE.

Bedre din helse og din bedrifts fysisk kapasitet med arktiske utfordringer og impulser!

Bli med oss på noen opplevelsesrike dager som setter preg på både kropp og sjel! Vår fysioterapeut med spesialistutdannelsen innen fysisk aktivitet og forebyggende helsearbeid leder dere gjennom vår programsatsning tilpasset bedrifter som ønsker maksimal kapasitet hos sine ansatte. Rammen er en arktisk opplevelsespakke som gjør helsearbeid spennende, artig og lærerikt! Programmene er spekket med opplevelser som hundekjøring, ski og trugeturer, skuterturer, havrafting, kongekrabbeopplevelse, bading, rappellering, kajakkpadling, og mye mer. Alt bakt inn i et program som utfordrer deg enkeltes kapasitet og inspirerer til ny giv! Og avslutningen er en test på din fysiske yteevne og veiledning til hvordan du kan nå ditt mål til vi møtes igjen..


Turforslag 1 VINTER 2010/2011

Arktisk vinter og ny giv!

HMS/forebyggende helse
Dette er programmet for bedrifter som ønsker det maksimale ut all alle på laget! Vi utfordrer med arktiske vinter aktiviteter som både setter spor i kropp og i sjel. Målet er at aktivitetene skal skape en spennende ramme rundt et viktig helsemål; maksimal ytelse og kapasitet for god helse! Konkurranse og samarbeid er viktige elementer. Vi tar dere med tilbake til naturen og det primitive liv, men kombinerer også med god mat og velvære for å oppnå grunnleggende motivasjon til ny giv! Vinteropplevelser som hundekjøring, ski og trugeturer, skuterturer, matlaging over åpen ild, utendørs overnatting og velvære er viktige elementer. Programmet avsluttes med kurs i aktivitet og fysisk kapasitet, samt en unik fysisk testing av den enkeltes kapasitet for utforming av individuell helseprofil. Alle setter så sitt individuelle mål, og veiledes i hvordan å nå dette målet til vi møtes igjen..

Ta kontakt for mer informasjon og et skreddersydd tilbud.

Periode: Vinter.
Januar-april.
Varighet: 3-4 dager, 2-3 netter.
Faste turer: Ingen.
Egne turer: På forespørsel
Grupper minimum 6 personer
Priser: Fra kroner

Turforslag 2 SOMMER 2010

Midnattssol og arktiske utfordringer..

HMS/forebyggende helse
La oss utfordre ditt arbeidsteam med fokus på individuell kapasitet og samarbeid! Våre forebyggende helsetilbud bygger på spennende opplevelsespakker som stimulerer og motiverer til ny giv! Vi tar dere med tilbake til naturen og det primitive liv, der fysisk aktivitet er en naturlig og spennende ingrediens.. Vi byr på opplevelser til havs og i det våte element, til luftige svev, og turer i barskt terreng. Hestekrefter og adrenalin hører også med. God mat og velvære er en viktig del for å stimulere til positive opplevelser og god motivasjon. Vi tilbringer en natt ute i det fri der deltakerne må både konkurrere og samarbeide. Programmet avsluttes med kurs i aktivitet og fysisk kapasitet, samt en unik fysisk testing av den enkeltes kapasitet for utforming av individuell helseprofil. Alle setter så sitt individuelle mål, og veiledes i hvordan å nå dette målet til vi møtes igjen..

Ta kontakt for mer informasjon og et skreddersydd tilbud.

Periode: Sommer.
Juni-oktober.
Varighet: 3-4 dager, 2-3 netter.
Faste turer: Ingen.
Egne turer: På forespørsel
Grupper minimum 6 personer
Priser: Fra kroner